Jegyek és a bevásárlás

Valamilyen formában mindenkit érint a bevásárlás. Vizsgáljuk meg, hogy egyes jegyek, hogyan is állnak ezzel! 😉

KOS:

Igyekszik 5 perc alatt végig tolni a bevásárlókocsit a szupermarketben! Ha a pénztárnál nem tud rögtön a kasszához menni, akkor látványosan nézegeti az óráját, áll egyik lábáról a másikra, és félhangos “Mi van már!?” megszólalásokkal jelzi, hogy menne már.

BIKA:

A bevásárlások szakértője. Neki ez egy esemény. Szépen akkurátusan vásárol, nem siet sehova. Mivel tudja, hogy hol és mi a legjobb, ezért egy helyen képtelen elintézni az egészet. Beugrik az Auchanba, Tescoba, Sparba, Lidlbe és at Aldiba, plusz a kedvenc hentes és zöldséges a piacon. Hazafelé azt a jó kis pékséget sem hagyja ki!

IKREK:

Nem vásárol be. Minden nap beronhangál ezért-azért, ami éppen az eszébe jut. Nem igazán zavarja, hogy üres a hűtő, legfeljebb rendel valamit.

RÁK:

Jelszó, hogy legyen mit enni! Ennek szellemében vásárol mindenből ipari mennyiséget, aminek jelentős része persze rárohad. Mindig visz valami meglepetést a családnak, bár azt nagyon sajnálja, hogy azt a csokit, amit anyukája vett neki gyerekkorában, már nem lehet kapni.

OROSZLÁN:

Ő nem vásárol, hanem vonul a szupermarketben. Lassan és méltóságteljesen mutat rá azokra az árukra, amiket a bevásárlókocsiba kell tenni, ugyanis mindig visz magával egy balekot (pár vagy gyerek), aki tolja a kocsit és cipekedik.

SZŰZ:

Céltudatosan vásárol. Külön táskát tart az akciós újságoknak és a kuponoknak. Bevásárlása felét a tisztítószerek teszik ki, mert azokból ipari mennyiség fogy nála.

MÉRLEG:

Szeret vásárolni, mert kapcsolódhat másokhoz. Ha egy ismerőssel találkozik, akkor a szűk sorban keresztbefordított bevásárlókocsik mellett beszéli meg a világ eseményeit. De az összes eladóhoz és pénztároshoz is van egy kedves szava. Ezzel általában a többi vásárló agyára is megy.

SKORPIÓ:

Hajnalban, vagy késő este megy, amikor már nincs tömeg. Nagy ügyet ő sem csinál a vásárlásból. Chilis chipsen, véres hurkán és vörösboron hónapokig eléldegél.

NYILAS:

Fél napos program, mert mindent jobban tud, így a például Oliva-bogyóból a Korfu szigetén termettet keresi, kolbászból pedig csak a mangalica jó neki. Ráadásul minden héten éppen aktuális hóbortjának megfelelően vásárol be. Hol vegán, vagy éppen paleo, de van, amikor húst eszik hússal. Általában otthon veszi észre, hogy a sok összevásárolt vacakból nem tud egy rendes ételt sem főzni, mert nem összepárosítható dolgokat vásárolt össze csillagászati összegért.

BAK:

Mi az, hogy heti bevásárlás!? 2016-ban vett akciós müzliből pár raklappal, amiből még van neki. Tej nem kell hozzá, vízzel keveri össze. Ezzel el is van. Ha mégis vásárolnia kell, akkor kiül a méla undor az arcára sok céltalanul lődörgö embert látva. Ő ugyanis úgy megy végig a szupermarketen, mintha zsinóron húznák.

VÍZÖNTŐ:

Egyészség és környezettudatos. Fontos számára, hogy vegyszermentes, fenntartható gazdálkodásból származó árut vegyen, aminek a csomagolása is lebomló, vagy újrahasznosítható. Előnyben részesíti a kis boltokat, üzleteket, mert nem fogja a “Rohadt multik zsebét teletömni pénzzel!”

HALAK:

Mindig elbambul és otthon felejti a bevásárló listát. Aztán improvizálni kezd és vesz egy csomó tengeri herkentyűt, mézet és juharszirupot. Két utóbbit úgy issza, mint más a vizet. A vásárlás végeztével a parkolóban 20 percet kering, mert fogalma sincs hol hagyta az autót.

Köszi, hogy elolvastad.

Bogár Iván

asztrológus, coach

Facebook

www.szemelyeshoroszkop.hu

www.tetovaltasztrologus.hu

A bejegyzés kategóriája: Asztrológia, Horoszkóp, Humor
Kiemelt szavak: , , , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .