Bogár Iván asztrológus, coach 2019-2020

Sziasztok,

Pár gondolat arról, hogy milyen projekteken dolgozom éppen. Mi várható tőlem 2020-ban.

Első lépésben talán egy kis visszatekintés, hiszen évről évre megírom a hasonló posztjaimat és szeretem visszaellenőrizni azokat.

Sajnos nem sikerült megvalósítanom a videó anyagok készítését és közzétételét, aminek igen prózai oka van. Nincs rá időm. Viszont nem is lesz, így ez a projekt marad a tarisznyában.

Hírleveleket sem tudtam havi rendszerességgel kiküldeni. Az ok szintén az időhiány. Elvi lehetőségnék meghagyom a hírlevél küldést, mert tervezek pár nyilvános megmozdulást idén, de ennél többre nem hinném, hogy használni fogom.

Nyáron új helyet is kellett keresnem a praxisnak, mert eladták azt a lakást, ahol korábban dolgoztam. Végül minden jól alakult. Óbudán igazán otthon érzem magam.

Most nézzük a pozitívumokat.

Elindult a Közérthető Asztrológusok Társasága Egyesület (KASZT), ami miatt kaptunk hideget-meleget a szakmától, de nem is számítottunk másra. Itt még nem rajzolódtak ki az irányvonalak, de az biztos, hogy 2020-ban is megyünk tovább.

Én magam megszereztem a coach képesítésemet, így sikerült némileg komplexebbé tennem a szolgáltatásaimat.

Hogyan tovább 2020-ban.

Megy tovább a facebook oldal és a blog is. A bloggal kapcsolatosan több kérést kaptam, hogy több személyes jellemzést készítsek. Az igazság az, hogy mivel ezek erősen szakmai témájú anyagok, ezért ezek a legidőigényesebb anyagok, de a többi bejegyzéshez képest viszont alig van olvasótáboruk. Biztosan lesz még elemzés a blogon, de nem tömegével.

Lesz pár előadás. Önállóan és a KASZT klub keretein belül is.

Továbbá terveim között szerepel egy Az első asztrológiai konzultációm című  workshop megtartása is, amely keretében gyakorlati példákon keresztül segítenék a résztvevőknek összeállítani életünk első elemzését, melyet rögtön meg is oszthatnak egy klienssel. Ezzel várhatóan tavasszal, nyár elején fogok jelentkezni.

Érzésem szerint ennyi éppen elég is lesz, ugyanis az asztrológusi munka csak egy része az életemnek. Továbbra is középvezetőként dolgozom egy nemzetközi csomagszállító cégnél, de ami még ennél is fontosabb, hogy elegendő és minőségi időt szeretnék tölteni a családommal is. Tehát továbbra sem a mennyiségre fogok utazni, hanem a minőségre.

Köszönöm, hogy elolvastad!

Bogár Iván

asztrológus/coach

Facebook

www.szemelyeshoroszkop.hu

www.tetovaltasztrologus.hu

 

A bejegyzés kategóriája: Asztrológia, Bemutatkozás, Coach, Magamról, Vállalkozás
Kiemelt szavak: , , , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..