Jegyek az iskolában

Lassan becsengetnek és indul az új tanév! Vizsgáljuk meg alaposan, hogy az egyes jegyek szülöttei, hogy viseltetnek az oskola iránt.

(Figyelem! Ezt a bejegyzést viccnek szánom. Asztro-sznobok nyugodtan álljanak tovább!)

KOS: Nem igazán élvezi az iskolát. Kedvence a tornaórai kidobós (medicinlabdával), mert ott jól eltalálhatja, akit akar.

BIKA: A dolgozatai jól sikerülnek, de felelni utál, mert mire átgondolja a választ és kinyitná a száját, már rég egyest kap és leültetik.

IKREK: Alapvetően jól elvan a sulival. Mondjuk általában nem tudja, hogy milyen óra következik és valamit mindig otthon hagy.

RÁK: Alsó tagozatban azért bőg, mert hiányzik neki az ovi. Felsőben azért, mert hiányoznak neki az alsós társai.

OROSZLÁN: Nem nagyon érti ezt az egészet. Rangon alulinak találja, hogy mindenféle senkiházi tanárok őt kérdezgessék és osztályozzák.

SZŰZ: Minden óra eleji felelésnél lábon kihord egy infarktust, de ha kihívják akkor tuti ötös. Kivéve az irodalom, mert a verselemzés neki annyiból áll, hogy összeszámolja melyik betűből, mennyi van.

MÉRLEG: Irodalom, zene és művészetek jöhetnek csőstül. A többi kettes.

SKORPIÓ: Hangulatember. Ha szereti a tanárt, akkor ötös, ha nem, akkor kettes. A biológiát mondjuk tanártól függetlenül szereti, mert sokat tanulhat a belső szervekről.

NYILAS: Bejárogat az órákra, de titkon tudja, hogy a tanár tök hülye és inkompetens.

BAK: Szorgalmas, terhelhető, maximalista. Kicsit még bánkódik azon, hogy másodikban becsúszott egy négyes matekból. Most nyolcadikos.

VÍZÖNTŐ: Alapvetően szarik rá. Gyűjti az egyeseket, de amikor szólnak neki, hogy bukás lesz, akkor összeszed két ötöst, amivel simán átmegy.

HALAK: Minden tanár imádja, mert úgy figyel órákon. Közben csak álmodozik, de olyan rendes gyerek, hogy eszük ágában sincs megbuktatni őt.

 

Köszönöm, hogy elolvastad!

Bogár Iván

asztrológus/coach

Facebook

www.szemelyeshoroszkop.hu

www.tetovaltasztrologus.hu

A bejegyzés kategóriája: Asztrológia, Horoszkóp, Humor
Kiemelt szavak: , , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .