Jegyek és a kánikula

Az alábbi teljesen komoly és szakmai értelemben kifogásolhatatlan írásom arról szól, hogy egyes jegyek szülöttéi, hogyan reagálnak a nyári hőségre.

(Mielőtt még ír nekem valami asztro-náci, leírom, hogy a fenti mondat nagy mennyiségben tartalmaz iróniát és szarkazmust, ahogy ez a mondat is.)

KOS: Ugyanolyan intenzitással csinál mindent tovább a hőségben, mint egyébként, mert neki nem árt a napsütés. Éppen ezért árnyékról és folyadékról sem gondoskodik. Általában a strandon töltött napját az elsősegélyen fejezi be.

BIKA: A hőség kiváló indok számára, hogy kipróbáljon számtalan hűsítő koktélt és könnyű nyári csemegét. Aztán persze nem érti, hogy hízott egy hónap alatt 4 kg-ot.

IKREK: Micsoda!!!??? Már nyár van? Észre sem vettem.

RÁK: Ha éppen vízparton van, akkor minden oké. Egyéb esetben ők azok, akik már reggel 6-kor kiposztolják a facebookra, hogy elegük van a melegből és a nyár monnyonle.

OROSZLÁN: Sütkérezik és alszik, tehát elemében van.

SZŰZ: Hetente jár bőrgyógyászhoz, hogy nem alakult-e ki nála a bőrrák valami eddig még fel nem fedezett típusa. Poroltó méretű tubus naptejet hord magánál, amivel óránként alaposan átkeni magát, ennek következtében augusztus végén is hófehér.

MÉRLEG: Napjában kétszer merül le a telefonja, mert mindenkit hívogat, hogy nem megy-e vele strandra, fröccsteraszra, kirándulni, fesztiválra, balcsira, stb…..

SKORPIÓ: Utálja, mert rárohadnak a fekete ruhái. Más színű, meg nincs neki.

NYILAS: Kimegy a strandra és mindenkinek a figyelmét alaposan felhívja a túlzott napozás és a klímaváltozás veszélyeire. Közben kiszárad és szarrá ég, mert otthon hagyta a kulacsát és a naptejet.

BAK: Mi a faszt lehet azon élvezkedni, hogy fekszenek a napon!? Komolyan nem érti, hiszen annyi minden fontos és sürgős elintéznivaló van ilyenkor is. A súlyosabb esetek egy hűtőkamrában próbálják meg átvészelni a nyarat.

VÍZÖNTŐ: Elmegy a világ másik felére, ahol éppen tél van. Nehogy már azt csinálja, amit a többiek!

HALAK: Minden nyári naplementét megkönnyez, mert neki ilyenkor egy kicsit mindig meghal a Nap. Hajnalban viszont tapsikol a napfelkeltének, mert egy kicsit izgult, hogy ma reggel nem kell fel a Nap. Most is sír, de örömében.

Köszi, hogy elolvastad!

Bogár Iván

asztrológus/coach

Facebook

www.szemelyeshoroszkop.hu

www.tetovaltasztrologus.hu

A bejegyzés kategóriája: Asztrológia, Horoszkóp, Humor
Kiemelt szavak: , , , , , , , .
Közvetlen link.

1 Response to Jegyek és a kánikula

  1. Rétei Bettina szerint:

    😀 (nagyon jó!..a fekete ruhás..)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .