Asztrológus és coach – Mire is jó ez?

Jó bornak is kell a cégér jeligére leírtam pár gondolatot arról, hogy miben is látom annak az előnyét, hogy egy coach asztrológus is egyben.

Egy asztrológiai elemzés során tisztán látszania kell a kliens erősségeinek, képességeinek, esetleges gyengeségeinek, “Achilles-sarkainak” összessége.  Kirajzolódnak az esetlegesen fejlesztésre szoruló területek és látszik az is, amin már nem vagy már csak keveset kell dolgoznunk. Azonban ehhez nem elég pusztán a képletet is vizsgálni, szükséges hozzá a személyes konzultáció is. Viszont, ha ezzel megvagyunk és átválthatok “coach” üzemmódba, akkor jóval nagyobb eséllyel találhatunk valami testhezálló módszert, ahelyett, hogy kísérletezgetnénk. Ezzel – végső soron – a hatékonyságon lehet javítani, hiszen hamarabb járhatunk egy adott ügy végére és lehet, hogy elég lesz kevesebb alkalommal találkoznunk, ami értelemszerűen költséghatékonyabb is a kliens számára.

Vegyünk egy gyakorlati példát.

Egy erőteljesen Szaturnuszi ember esetében érdemes a feladatokat, nagyon pontosan körülhatárolva, tényszerűen, időkorlát megadásával kiadni, mert ebben a helyzetben komfortosan mozog.

Ezzel szemben egy komoly Halak érdekeltség esetén nyugodtan kérhetjük, hogy fantáziáljon. Története szereplőit bátran helyettesítse be (akár képzeletbeli) figurákkal. Fogalmazza meg a problémája színét, szagát, anyagát, stb….. Ő nem fog emiett furcsán nézni ránk, míg a Szaturnuszi típus minden valószínűség esetén hülyének fog nézni hasonló esetben.

Tehát egy mondatba sűrítve az a pláne abban, hogy valaki asztrológus és coach is egyben, hogy tényleg személyre szabottan a tipizálás mellőzével tud a kliensével közösen megoldást kidolgozni az adott szituációra.

Tudjátok hol találtok! 😉

Bogár Iván

asztrológus/coach

Facebook

www.szemelyeshoroszkop.hu

www.tetovaltasztrologus.hu

A bejegyzés kategóriája: Asztrológia, Coach, Önismeret, Szolgáltatás
Kiemelt szavak: , , , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .