Bogár Iván – Coach

Itt Te vagy a legfontosabb.

Sikerorientált, naprakész, megoldás centrikus önfejlesztés, emberközeli módszerekkel, érthetően, amelyet évtizedek alatt megszerzett tanácsadói ismereteim és a versenyszférában szerzett vezetői tapasztalataim ötvözetéből alakítottam ki.

Miután elindítottam az asztrológusi praxisomat, azt vettem észre, hogy többen igényelnének tőlem még egy kis plusz támogatást, segítséget, de erre az asztrológia keretei között nem volt mód. Keresve a lehetséges megoldásokat tanultam NLP-t és kineziológiát, de egyikben sem éreztem azt, hogy ezzel kellene foglalkoznom. Végül a coaching folyamatban találtam meg azt, amit kerestem, hogy az adott ember meglévő erőforrásainak optimális felhasználásaival, hogyan tud felülemelkedni az élete kihívásain. A Coach képesítést az Umathum Mediátorképző Akadémián szereztem meg 2019-ben.

Coaching:

A coaching folyamat során a klienssel közösen azonosítjuk és fejlesztjük a személy azon képességeit, erősségeit, melyek segítségével átlendülhet az egyes életterületein tapasztalható elakadásain. Nem tartalmaz közvetlen tanácsadást, inkább irányított kérdésekkel, kommunikációs technikákkal, támogató hozzáállással segítem a hozzám fordulókat a megfelelő válaszokhoz, a jelenben megoldandó feladatokra és azok megvalósítására koncentrálva. Az első alkalom után közösen döntünk arról, hogy hány alkalommal lenne célszerű találkoznunk.

Jelentkezni emailben, telefonon, vagy a facebook oldalon üzenetben lehet.

A konzultáció díja első alkalommal 15.000 Ft, időtartama 75-90 perc.

További alkalmak 10000 Ft, időtartam 60 perc.

A díj a helyszínen fizetendő készpénzben.

Villám coaching:

Rapid kérdés, rapid válasz. Maximum 30 percben. Akár telefonon is, vagy egy kávé mellett.

Feltétele, hogy már találkoztunk korábban. Új ügyfeleknél nem vállalok villám coaching-ot.

Díja: 6000 Ft.

Ami a fentieken felül még fontos, hogy itt nem kell másfél hónapot várni a találkozóra, mert itt nem kell előre megterveznem előre semmit (képlet korrigálása, felállítása, vélemény kialakítása, kérdések megválaszolása, stb..), hanem együtt, közösen dolgozunk.

Köszi, hogy elolvastad.

Bogár Iván

asztrológus/coach

Facebook

www.szemelyeshoroszkop.hu

www.tetovaltasztrologus.hu

A bejegyzés kategóriája: Coach, Magamról, Önismeret, Szolgáltatás
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .