Felesleges és rossz tanácsok jegyeknek

Kedves Olvasók!

Talán már megszokhattátok tőlem, hogy időnként szoktam nem túl komoly, humoros(nak szánt) bejegyzésekkel is jelentkezni. Azt azonban még nem árultam el, hogy ezeknek az indikátora szinte minden esetben egy valós történet. Most is ez történt, ugyanis egy kifejezetten szaturnuszi típusú ügyfelem (Bak asc + Nap-Szaturnusz együttállás) kapta azt a jótanácsot egy korábbi asztrológusától, hogy lazuljon már le, és ne vegye nagyon komolyan a karrierjét, hanem hagyja magát sodortatni. Véleményem szerint ennél nagyobb marhaságot nem igazán lehet mondani egy ilyen állásokkal rendelkező embernek, ugyanis az ilyen típusú személyiségek képesek leginkább azonosulni a munkájukkal. Sőt! Igazán azon keresztül tudják kiélni felelősségérzetüket és hivatástudatukat. Ez a „tanács” nagyjából egy kalapba tartozik azzal, mint ha az énekes madaraknak azt javasolnánk, hogy tavasszal maradjanak csendben és dalolászás helyett inkább szavaljanak verset a kiszemelt tojónak.

Ennek kapcsán tudott eszembe, hogy összefoglalom, hogy melyek lehetnek a legfeleslegesebb, legostobább tanácsok, amikkel elláthatjuk a különféle típusokat.

KOS: Nem kell mindig új kihívásokat keresnie, állapodjon meg végre.

BIKA: Teljesen feleslegesen halmoz fel bármiféle vagyont, hiszen semmit nem vihetünk magunkkal innen a túlvilágra.

IKREK: Ideje lenne, ha fókuszálna végre és kiválasztaná azt az területet, amely mellett élete végéig le tud horgonyozni.

RÁK: Hallgasson a józan eszére és zárja ki az érzéseit.

OROSZLÁN: Igazán beállhatna néha a sor végére is.

SZŰZ: Nem kell mindent megérteni.

MÉRLEG: Kell hozni egy döntést. Nem olyan nehéz az.

SKORPIÓ: Mindenkinek vannak titkai. Nem kell mindent kideríteni.

NYILAS: Ne bizonygassa az igazát.

BAK: Lazuljon el, és hagyja, hogy megtörténjenek a dolgok.

VÍZÖNTŐ: „Járt utat járatlanért el ne hagyj!”

HALAK: Nagyon figyeljen oda, hogy ne legyen félreérthető.

 

Bogár Iván

asztrológus

Facebook

www.szemelyeshoroszkop.hu

www.tetovaltasztrologus.hu

A bejegyzés kategóriája: Asztrológia, Horoszkóp, Humor, Vélemény
Kiemelt szavak: , , , , .
Közvetlen link.

2 Responses to Felesleges és rossz tanácsok jegyeknek

 1. V.Edit szerint:

  Kedves Iván!

  E cikk Bak Aszcendens + Nap-Szaturnusz együttállás részéhez szeretnék hozzászólni és ha megengeded tegeződve. Említed, hogy nem jó tanácsot kapott annak idején az illető amikor az ellazulást ajánlották neki e komoly tartalmú energiái mellé, merthogy így kiveszhet belőlük a rájuk oly jellemző munkájukkal való azonosulás képességük, valamint nem tudják így megfelelően kiélni felelősségérzetüket és hivatástudatukat sem teljességgel. Igen ám, de ha így maradnak energetikailag e száraz felállásukban, akkor egy idő után a bennük élő Bak és Szaturnusz túlzott önkorlátozás, önmagukkal szemben támasztott merev fegyelem energiák túl szárazzá válhatnak, amivel lassan inkább fognak egy korhadt fatörzshöz hasonlítani, mintsem önmagukra.

  Itt jön be a Bak-Rák polaritás, mint Bak jegy poláris (képlet szembenlevő, antipodiális – ellenlábas -, kiegészítő) párja a Rák. Rák-Bak az otthon és hivatás harmóniája. A IV.-X.Ház a család–munka tengelye, mint megtalálni a helyes összhangot a munka mértéke, és a család szentsége közt, amibe igenis bele kell hogy férjen egy kis lazulás.

  Csak egy apró elemtani korrekciós meglátás, amit jóindulattal közvetítettem, remélem nem veszed ezt zokon.

  Edit

  • Bogár Iván szerint:

   Kedves Edit!
   Egyetértek veled és az írásom alapján kiváló a meglátásod. Talán az én lustaságom az oka, de nem fejtettem ki pontosan a tényeket. Szóval, a tanácsot kapó igencsak fiatal még. Az én véleményem, pedig az, hogy ilyen állásokkal a “sok munka” irányából mennek a lelazulás felé, ami akár évtizedeken átívelő folyamat is lehet. 25-30 éves korban még nem lesznek korhadt fatörzsek, de ha már 30 éve tapossák a mókuskereket, akkor erre nagy az esély.
   Remélem, hogy érthető voltam! “Zokon vevésről”, pedig részemről szó sem lehet.
   Üdv,
   Iván

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .