Hogyan készülnek a napi előrejelzéseim

Anno még szerettem volna napi rendszerességgel írni valamit a Facebook oldalamra a mindenféle életbölcsességek és az egyéb megosztások mellett. Kézenfekvőnek tűnt, hogy az égbolt aktuális történéseiről írjak egy-két mondatot.

Nem akartam jegyekre lebontott buta napi előrejelzéseket írni, mert annak nem láttam értelmét és erősen megkérdőjelezhető lett volna szakmailag. Éppen ezért próbáltam valami olyat keresni, amivel mindenkihez tudok szólni, de nem bulvár. A planéták minden nap mozognak, így új fényszögkapcsolatok jönnek létre vagy éppen irányt váltanak. Éppen ezért azt a módszert alkalmazom, hogy minden napra pontosan 18 órára felállítok egy horoszkópot, majd ennek a képletnek a legelőször szembeötlő jelenségét megpróbálom röviden megírni.

Természetesen így sem érvényes mindenkire az írásom, hiszen csak egy aktuális tendenciát tudok megfogalmazni, és nem tudom ezt összevetni minden olvasónak a saját horoszkópjával. (Pontos előrejelzést készíteni egy embernek, csak a saját bepontosított születési képlete alapján lehet.) Viszont ezeket az egy-két mondatos bejegyzéseket szakmailag még elfogadhatónak tartom, és a visszajelzések azt mutatják, hogy viszonylag nagy számban tudnak azonosulni vele az olvasók.

Iván

Facebook

www.szemelyeshoroszkop.hu

www.tetovaltasztrologus.hu

A bejegyzés kategóriája: Asztrológia, Szolgáltatás
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .