Miért tetszik meg valaki? (És miért nem lesz belőle párkapcsolat?)

Amennyiben erre a kérdésre akarunk választ kapni, akkor a Vénusz-Mars és a Nap-Hold párost kell figyelembe vennünk, mégpedig a következők szerint!

Ágyak és vágyak:

Női képletben a Mars helyzete mutatja meg a zsánert. Amennyiben egy férfi abban a szerencsés helyzetben van, hogy a nő Marsával együtt áll a napja, holdja, születési uralkodója, akkor ott szinte borítékolni lehet, hogy vonzónak találtatik majd. Férfi képletben a Vénusz mutatja meg a zsánert.

Szándékosan nem vettem bele az előbbi bekezdésbe azt a helyzetet, amikor a nő Marsa és a férfi Vénusza együtt áll. Ez ugyanis az adu ász. Ilyenkor képes a két ember tökéletesen együtt rezegni és elveszni a másikban. (Magyarán: akkorát dugni, hogy leszakad a csillár.)

Az ágyban minden rendben, de egyébként nem vagyunk egymás emberei. Ez miért van?

Minden valószínűség szerint azért, mert a Nap és a Hold nincsenek jó kapcsolatban egymással. Női képletben a Nap mutatja meg a lélek férfias oldalát (animus), férfi képletben a Hold jelzi a női oldalt (anima). Amennyiben ezek kapcsolata harmonikus, akkor juthatunk el abba az állapotba, amikor a fizikai vonzalmon túl is mutatnak érdeklődést egymás iránt a felek.

Hajrá! Kalandra fel! Aztán, ha valaki nem tudja, hogy hol állnak a planétái és kíváncsi arra, hogy milyen típusú partner is passzol hozzá, az keressen meg bátran! ­:-) :-p

Ui: Természetesen ez nem a teljes kép, csak egy kis részlete, de talán így is érdekes lehet az asztrológiát nem, vagy csak felületesen ismerők számára!

Iván

Facebook

www.szemelyeshoroszkop.hu

www.tetovaltasztrologus.hu

A bejegyzés kategóriája: Asztrológia, Horoszkóp, Önismeret
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.

13 Responses to Miért tetszik meg valaki? (És miért nem lesz belőle párkapcsolat?)

 1. Pavlovics Rita szerint:

  Szia. Ez a cikk borzasztó érdekes! De en annyira kezdő vagyok hogy egylatanaln nem látom meg at ezeket a dolgokat. 🙁 Szerettem volna összehasonlítani a két születési képletet de elakadtam.
  Hol tudnek erről tanulni vagy akar többet megtudni!?
  Köszönöm előre is

 2. Katona Lászlóné Klári szerint:

  Szia! Mi van akkor ha a nő holdja X ház rákban a férfi holdja IV ház bakban? Szemben egymással? Ez se vele se nélküle?

 3. Katona Lászlóné Klári szerint:

  Szia! Mi van akkor ha a nő holdja X ház rákban a férfi holdja IV ház bakban? Szemben egymással? Ez se vele se nélküle?
  Köszönöm előre is!
  Klári

 4. Julcsi szerint:

  Az uralkodó az micsoda? Van olyan oldal, ahol azt írják, hogy az aszcendensnek az uralkodó bolygója, máshol meg a csillagjegyét írja. Vagyis én nyilas vagyok bika aszcendenssel, akkor az uralkodóm a Jupiter vagy a Vénusz?

 5. Piroska szerint:

  Kedves Iván ! Szeretném kérdezni,hogy szükséges-e fényszögileg a Hold-Napnak kapcsolódnia, vagy elég ha kompatibilisek egymással-pl mindkettő víz elemű? Köszönöm

 6. EDINA szerint:

  Kedves Iván!

  Mi van akkor ha a nő marsa a halakban vénusza a vízöntőben holdja a nyilasban.
  A férfi marsa a bakban vénusza az oroszlánban holdja a kosban.Ja és persze a nő oroszlán aszcendensű.Ez barátság inkább??? Köszi ha válaszólsz.

  • Bogár Iván szerint:

   Kedves Edina!
   Ebben a helyzetben a nő hajlamos az idealizálásra, míg a férfi inkább realista, aki nagyon szeret hódítani. Megtartani már nem biztos, hogy annyira.
   Üdv,
   Iván

 7. Bernadett szerint:

  Miért nem tudom elengedni a párom?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..