Személyeshoroszkóp 2019

2017 végén írtam egy összefoglalót arról, hogy mit is szeretnék 2018-ban elérni az oldalon. Link: http://www.asztrosalata.hu/2017/12/31/szemelyeshoroszkop-2018/

Mivel nem igazán szeretem amikor nyakra-főre ígérgetnek, aztán abból semmit meg nem valósítanak, ezért fontosnak tartom, hogy valamilyen formában visszaellenőrizhető legyek, így azt gondoltam, hogy írok egy hasonló bejegyzést most is és az idei évről is beszámolok.

Lássuk, hogy mit ígértem 2018-ra. 🙂

  • A Nap Kos jelbe lépésétől kezdve meg fognak változni az elemzések árai, de plusz szolgáltatások is lesznek.

Ez nem valósult meg, továbbra is a 2017-es árakon dolgozom, de idén minden bizonnyal elkerülhetetlen lesz némi díjkorrekciót végeznem.

  • A facebook oldal a szokásos módon megy majd tovább, de nagyobb hangsúlyt fogok fektetni annak népszerűsítésére.

Ez össze is jött, hiszen közel 5500 követője van az oldalnak. Ma már reklám nélkül nem megy egy facebook oldal felfuttatása és szintentartása, így ezt a marketing eszközt továbbra is használnom kell, ami viszont szoros összefüggésben van az előbbi ponttal. Hogy egy példával támasszam alá. Ha írok egy blogbejegyzést, akkor az népszerűsítés nélkül kb. 200-400 emberhez jut el. Ha csak egy ezrest ráköltök, akkor már 1500-2000 emberről beszélhetünk.

  • Sikerült megállapodnom a hellyel, ahol az elemzéseket végzem. Ráadásul némi óraszám bővítést is sikerült kialkudnom, így 2018-ban több elemzést tudok vállalni, mint eddig.

Itt is minden változatlan. Továbbra is a Szent István körúton lévő helyen tudunk találkozni, de több elemzést egyszerűen fizikailag képtelen vagyok már vállalni, így elképzelhető, hogy ha ugyanakkora marad az érdeklődés, akkor hosszú lesz a várólista.

  • A blogon a házakról írott sorozatom után elkezdem a furcsaságok az asztrológiában sorozatomat. Ezen túl interjúkat is tervezek, és természetesen az elemzések is szerepet kapnak.

Sorozatot mostanában nem tervezek írni, de interjú már volt és reményeim szerint lesz is. Többször már kaptam kritikát arról, hogy túl egyszerűen fogalmazok, és az asztrológia komolyságához mérten túl sok a humoros bejegyzés az oldalon. Ez így is marad. Továbbra sem szeretnék elefántcsont toronyban élni, és kizárólag kurva komoly és messzemenőkig szakmai eszmefuttatásokba belemenni. Ráadásul egyre inkább unom azt, hogy az asztrológusok jelentős hányada szereptévesztésben van mindent jobban tud másoknál, legyen szó akár politikáról, akár pszichológiáról. Továbbra is igyekszem majd világosan meghúzni a határvonalat asztrológia és minden más között.

  • Szeretnék majd egy-két videóval is jelentkezni. Mivel nem vagyok sem operatőr, sem vágó, ezért ennek a pontos módját még ki kell dolgoznom. (De ami késik, az jön!)

Ez az, ami nem valósult meg, de örömmel jelentem, hogy csak még nem. 😉 Lassan összeállt a háttérben egy kisebb csapat, aminek tagjaként kifejezett cél, hogy rövid videókkal bombázzuk az arra fogékonyak érzékszerveit. Amint erről lesz több konkrétum, akkor tudatni fogom.

  • Továbbá a feliratkozók minden hónap közepén megkapják majd a hírlevelet.

Itt maximum annyi változás lesz, hogy nem minden hónap közepén, hanem inkább korábban készül el az anyag.

  • Ezeken felül még mindig rajta vagyok azon, hogy valamiféle előadást (személyes találkozót) is tető alá hozzak..

Ezt viszont bőven túlteljesítettem és 2019-ben is folytatni fogom. Téma van dögivel, de a megfelelő helyszín megtalálása sokszor nehezebb, mint az adott előadásra felkészülni.

+1

Tavasz folyamán még előrukkolok egy nagyobb szabású projekttel, ami vélhetően a tanulni vágyóknak hoz némi örömhírt! Ez nem a Személyeshoroszkóp keretein belül fog történni, de azzal szoros összefüggésben.

MINDEN KEDVES OLVASÓMNAK BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!

Bogár Iván

asztrológus

Facebook

www.szemelyeshoroszkop.hu

www.tetovaltasztrologus.hu

A bejegyzés kategóriája: Asztrológia, Bemutatkozás, Horoszkóp, Magamról, Vállalkozás
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .