Hogyan csajoznak a jegyek

Általában minden hasonló írás után jön egy-két kommentár, vagy üzenet, hogy ez mekkora hülyeség. Szeretnék ennek elébe menni és már most magamtól leírni, hogy IGEN, EZ EGY HÜLYESÉG.

Amennyiben be vagy oltva humor, vicc, irónia és abszurditás ellen, akkor k..va rossz helyen jársz! 🙂

A többiek olvassanak nyugodtan tovább!

KOS:

Dugunk?

BIKA:

Kellemes vacsora, drága pezsgő, exkluzív környezet. Aztán mire nekiállna a hódításnak már annyira bezabált, hogy attól úgy elálmosodott, hogy inkább hív egy taxit, de azért van annyira lovagias, hogy a hölgyet is hazafuvarozza.

IKREK:

A természettudományi múzeumba szervez randit 14 órára, ahol összesen 40 perc alatt végigrohanják a tárlatokat, mert 15 órára színházjegyük van a város másik oldalára. Az előadás után elviszi a kiszemelt partnert egy érdekes konferenciára, ami a kabócák hétköznapjairól szól. Onnan rohanás moziba, mert csak ma vetítenek egy tanzániai dokumentumfilmet, amit okvetlen látni akar. Amikor a hölgy szóvá teszi, hogy éhes, akkor vesz neki pattogatott kukoricát.

RÁK:

Ha sikerül felcsábítania magához valakit, akkor főz neki valami mennyei ételt, aztán rátér arra, hogy minden nőben az anyukáját keresi, de azt sem bánja, ha az első barátnőjére hasonlít az új, mert valójában még mindig belé szerelmes, pedig 9 éve szakítottak.

OROSZLÁN:

Nem csajozik, de jobb napjain hagyja magát meghódítani. Persze azért mindenféle szutyokkal nem áll össze, belépőszint, hogy legalább egy megyei szépségversenyt már nyert korábban a lány.

SZŰZ:

Vacsorázni hívja a nőt és közben nagyon aprólékosan elmagyarázza, hogy milyen nőt keres, de három percenként közbeszúrja, hogy ő úgy sem érdemel olyan párt, mint amilyet megálmodott magának, mert ő csak egy apró porszem. Mivel minden fogás előtt elmegy kezet mosni, az egyik ilyen szünetben a hölgy lelép.

MÉRLEG:

Mivel kapcsolatfüggő, már az első randin vázolja, hogy hány gyereket, milyen esküvőt és családi házat akar. Azonnal szerelmes lesz. Ahogy a következő randin is, ami pár nap múlva esedékes, de egy másik lánnyal.

SKORPIÓ:

Hasonló a Koshoz, de annyival felturbózva, hogy fel tud ajánlani korbácsot, bilincset, illetve – igény szerint – tormás öklözőzsírt is.

NYILAS:

Úgy gondolja, hogy kezdésnek illik egy kicsit mesélnie magáról. Ezután szúk másfél órában ecseteli az erényeit. Majd kitér a globális összeesküvés-elméleteire is. A lány egy idő után  nagyképű és tudálékos majomnak titulálja, de nem bánkódik emiatt, mert már az első pillanatban látta, hogy nem illenek össze.

BAK:

Visz magával egy 130 kérdésből álló személyiségtesztet és csak annak kiértékelése után kezdeményez beszélgetést, ha megfelelő az eredmény. Ugyanis nem fecsérli az idejét felesleges kanyarokra. A vacsora árát megfelezik, de nála azért van egy-két kupon is, amivel plusz kedvezményekhez juthat.

VÍZÖNTŐ:

Nem igazán randis típus. Ennek ellenére egy csomó barátnője van. Mindegyiknek a nevében van @.

HALAK:

Mielőtt még bármit mondani hangos zokogásban tör ki, majd “Tudtam, hogy Te sem értesz majd meg!” felkiáltással elviharzik.

Nagyon remélem, hogy szingli hölgy olvasóim ezen kis útmutató segítségével könnyebben fognak tudni párt találni maguknak! 🙂

Bogár Iván

asztrológus

Facebook

www.szemelyeshoroszkop.hu

www.tetovaltasztrologus.hu

 

 

A bejegyzés kategóriája: Asztrológia, Horoszkóp, Humor
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..