Will Smith

A hírlevél olvasói úgy döntöttek, hogy Will Smith-ről is készüljön egy írás.

Nektek mi az, ami rögtön eszetekbe jut róla? Nekem az, hogy végtelenül laza. Ennek próbáltam némiképp utánajárni, de aztán vett egy érdekes csavart a történet. 🙂 Ugyanis az elején már bele is ütköztem egy elég nagy gubancba. Ha tovább olvasol, akkor el is árulom, hogy mi volt az.

Minden horoszkóp alapja a pontos születési adat.

Nézzük:

Will Smith

1968.09.25.

01:46

Philadelphia (USA)

Az astrotheme oldalon ezt az ábrát találjuk.

Én meg (szokás szerint nem dőltem be a képletnek és) leellenőriztem a saját Astrosky programomban is.

Íme az eredmény:

“Örömmel” jelentem, hogy szar van a palacsintában!

Az egyik képlet ugyanarra az időpontra Oroszlán 0°56′-es aszcendenst mutat, míg a másik (általam megbízhatóbbnak vélt), pedig Rák 28°20′-et.

Na most akkor mi van!? Rák, vagy Oroszlán?

Helyesebben az a kérdés, hogy lehet-e Rák az aszcendens.

Egy hírességnél kapásból előjön az Oroszlán jelleg témája, hiszen a szereplést, gyakran társítják vele. Ugyanakkor egy Rák végi aszcendensnél, azért még az I. ház nagy része az Oroszlánban van.

Viszont az MC mindkét esetben a Kos jegybe esik, aminek az ura a Mars. Vizsgáljuk meg a két lehetséges születési uralkodó kapcsolatát a X. ház (hírnév, karrier) urával.

Oroszlán asc esetén a Napot kell figyeljük. A Nap a Marssal egy félszextilt alkot. Fényszögnek fényszög, de azért nem túl izmos.

Ha a Holddal, mint a Rák urát vizsgáljuk, akkor egy (igen) tág szextilt találunk a két égitest között. Ez már inkább valami, de azért totális bizonyítéknak kevésnek találom.

Az viszont némileg átszínezi az utóbbi helyzetet, hogy a két égitest között uralmi viszony is van, hiszen a Skorpió Hold ura szintén a Mars. Így viszont tág szextil ide, vagy oda létrejön egy olyan kapcsolat, amit a Nap-Mars viszonylatában nem mondhatunk el.

Mit tudunk még a skorpió Holdról? Azt, hogy benne van az újrakezdés, a pálfordulás, az egy seggel több lovon ülés lehetősége. Will Smith zenészként legalább annyira sikeres, mint színészként, így ezt talán ki is pipálhatjuk.

Állj, állj, állj mondhatják az asztrológiában valamennyire járatosak, hiszen a Nap az Uránusszal áll együtt és az a planéta is hajlamosítja az egyént arra, hogy mindenfélét kipróbáljon. Ez igaz, de mivel a Nap-Mars kapcsolat nem erős, azért ez nem hozna sikert. Ez az állás önmagában inkább mutatna egy olyan személyiséget, aki a munkája melett számtalan hobbinak hódol.

Egy szónak is száz a vége, én elfogadhatónak tartom a Rák aszcendenst, de azért egy kicsit ellenőrizzük le.

Nem marad más hátra, mint a születési idő korrekció (szekunder direkcióval), de engedjétek meg nekem azt a lazaságot, hogy most csak két adattal dolgozzak és előre lelőjjem a poént. Ugyanis mindösszesen 3 percet kellett módosítanom és 01:49-cel már működött is a képlet az alábbi két eseménnyel.

1988: Grammy díj – rap kategória.

20 éves korában direkt irányítás mellett az IC a Skorpió 9°-án lesz, ami együttállást mutat a radix Holddal, Ami egyrészt a születési uralkodó, illetve a karrier urával (Mars) áll egy tág szextilben és egyben annak uralma alatt.

1995: Bad Boys – áttörés színészként.

27 éves korában konverz irányban az IC-re kerül a Jupiter. Az a Jupiter, ami egyébként is a Fortuna major “becenévre” hallgat, de a radix 5-ös és 9-es házhot is kapcsolódik.

Alább az általam helyesnek vélt radix:

Vitatkozni a komment szekcióban, vagy a facebook-on lehet. 🙂

Köszönöm, hogy elolvastátok!

Bogár Iván

asztrológus

Facebook

www.szemelyeshoroszkop.hu

www.tetovaltasztrologus.hu

 

 

A bejegyzés kategóriája: Asztrológia, Elemzés, Horoszkóp
Kiemelt szavak: , , , , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .