Csokiszkóp

Ismét egy mélyen szakmai alapokon nyugvó asztrológiai írást olvashattok a blogon, ami a jegyek és a csokoládé viszonyáról szól. Aki komolyan veszi, az meg is érdemli. 🙂

Kos:

Tökmindegy, hogy milyen ízű. Az a lényeg, hogy megszerezhesse. Ne várjuk tőle, hogy beosszon egy tábla csokit. Ha nehezen kibontható csokipapírral van dolga, akkor úgyis az egész táblával a földhöz vágja és megtapossa.

Bika:

Vénuszi jegy, ezért neki a csoki örömforrás is egyben. Nem baj, ha mellesleg nagyon drága is, de azért amikor akciós a kedvenc márkája, akkor képes telerakni vele a bevásárlókocsit.

Ikrek:

Hol ilyen, hol olyan. Van, amikor majd megveszik egy csokiért, da olyan is lehet, hogy hetekig a táskájában felejti. (A táskáját, pedig a buszon.)

Rák:

Az a kedvence, amit gyerekkorában anyutól, nagyitól kapott. Még most is lehet ugyan kapni azt a márkát, de folyamatosan azon kereseg, hogy ennek már nem olyan az íze, mint gyerekkorában. Ha véletlenül megszüntetik a kedvenc márkája gyártását, akkor tüntetést szervez a gyár elé.

Oroszlán:

Ha magadra akarod haragítani őket, akkor adj nekik pici dobozban különlegességeket. Nem fog neki tetszeni. Neki nagy adag kell. Miattuk találták fel a 500 grammos kiszerelést.

Szűz:

Analizál, elemez. A nagyon különleges csokoládékat szereti, amelyeknek az összes összetevője gondosan fel van tüntetve. Képes napokig beosztani egy kis adag csokit is.

Mérleg:

Harmónia. Az édes és keserű tökéletes keveredését szereti. De egyébként mindegy. Adhatsz neki bármit, úgyis elosztogatja.

Skorpió:

Lehet akár nagyon sötét, fekete is, de a chilis és a wasabis csokit is miattuk találták fel.

Nyilas:

Édes, édes, édes. Nekik sem baj, ha nagyon nagy adaggal kapnak. Nagyon szeretik megkóstolni a különféle népek kedvenc csokoládéit, mert olyankor gondolatban oda tudnak utazni.

Bak:

Hallott már arról, hogy vannak olyan emberek, aki esznek csokit csak úgy. Ezen mélyen fel van háborodva, mert ő még őrzi a négy évvel ezelőtt kapott mikulás csokit, amit majd el alkalmas pillanatban el fog fogyasztani. (Ez a pillanat sosem jön el.)

Vízöntő:

Minden érdekli, ami újdonság. Nem tudnak olyan marhaságot gyártani, ami Ő ki ne próbálna. Éppen ezért nincs is kedvence.

Halak:

Nagyon érzelmes. A csokit leginkább forró ital formájában szereti, mert fogyasztása közben nyugodtan álmodozhat.

Jó étvágyat! Aztán nehogy elcsapjátok a hasatokat! 🙂

Bogár Iván

asztrológus

Facebook

www.szemelyeshoroszkop.hu

www.tetovaltasztrologus.hu

A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Humor
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

6 Responses to Csokiszkóp

 1. Szelényi Szilvia szerint:

  Szia Iván!

  Köszönöm a szellemédes (g)asztroélményt!
  Nagyon találóak. ? ☺

  Szelényi Szilvi

 2. Nagy Böbe szerint:

  Így néz ki egy szórakoztatô horoszkóp, ha valódi asztrológus írja. Nem csak mókás, de helyes is! Gratulálok! Puszi: Böbe

 3. Dotta szerint:

  Skorpió: chilis csoki. Szentigaz. Írjuk mellé a tengeri sós csokit is 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .