Kliens típusok

A bejegyzésben szereplő személyek a képzelet szüleményei. A valósággal való bármiféle egyezés kizárólag a véletlen műve lehet. 🙂

Aggódós:

Elég sápadtan ül le a székbe és nagyokat fújtat. A biztonság kedvéért 12-szer megkérdezi, hogy ugye nincs semmi baj, és nem fogok neki rosszakat mondani. De nem is igazán lehet neki jókat mondani, mert ő maga talál mindig egy kiskaput, ahol kiélheti az aggódását. Még csak a bemutatkozásnál tartasz, de már rázza a sírás.

Pesszimista:

Egy változás esetén fel sem merül benne, hogy az jó is lehet, eleve rosszra számít. Tulajdonképpen mondhatsz neki bármit. Meggyőződése, hogy el van átkozva.

Példa:

  • Úgy látom, hogy hamarosan egy jó munkalehetőség adódik.
  • Biztosan messze lesz a lakhelyemtől és ezért nem tudok majd bejárni.

Kemény:

Fehérek az ujjai, ahogy szorítja a szék karfáit. Többször és nyomatékosan felhív rá, hogy a legrosszabbat is hallani akarja. Abban a pillanatban amikor az elemzés végén tudatosul benne, hogy nem ledorongolva, hanem feldobva érzi magát, mélységesen csalódik.

Beszédes:

A bemutatkozás után átveszi a szót. Onnantól csak közbeszólni van esélyed.  Mikor jelzed felé, hogy lassan a találkozó végéhez közeledtek, akkor felkiált, mert még egy csomó kérdése lenne. A végén az összegzésnél meg is jegyzi, hogy nem kapott mindenre választ.

Támadó:

Mikor az elemzés közben felhívod a figyelmét egy jellemhibájára, akkor igen gyakran a: „Miért Te talán tökéletes vagy!!!???” választ kapod. Ilyenkor a legcélszerűbb annyit mondani, hogy: „Nem vagyok tökéletes, de hálistennek nem az én horoszkópomról beszélünk.”

Önismereti szakértő:

Jellemző mondata az elemzés végén, hogy: „Ezért fizetek!? Hát ezt eddig is tudtam.”

1996-ban három hónapig járt egy asztrológiai tanfolyamra:

Minden egyes fényszöget meg kell neki mutatni a képletében. Aztán amikor elmagyarázod a jelentését, akkor közli, hogy ezt ő nem így tanulta és szerinte ez nem az jelenti.

Megvilágosult:

Ne magyarázzak már neki, mert ő már erre „rá-mágiázott” és ez a karmát már rég letette. Majd rám szól, hogy csak félig van nyitva a harmadik szemem és a valamelyik csakrám tökre el van záródva és ő egyáltalán nincs meggyőződve róla, hogy nekem ezek alapján horoszkópokkal kellene foglalkoznom. Legegyszerűbb ilyenkor tisztázni az illetővel, hogy ki is jött kihez elemzésért!

Szkeptikus:

Ő ebben az egész marhaságban nem hisz, csak azért jött el, mert a valakitől hallotta, hogy ez jó. A legegyszerűbb, ha gyorsan elmondod a mondókádat és elfelejted. Soha nem fog újra keresni.

Tudós:

A fejébe vette, hogy ő az elemzés alatt meg is érti az asztrológiát. Rákérdez még a házrendszerek kialakulására is. Ilyenkor fel szoktam hívni a figyelmét, hogy nem azért tartott 5 évig az iskola, mert lassan beszélt a tanár, hanem azért mert annyi volt az információ.

 

 

És ezeken felül vannak a cuki, aranyos kliensek, akik hozzám járnak! 🙂

 

Iván

Facebook

www.szemelyeshoroszkop.hu

www.tetovaltasztrologus.hu

A bejegyzés kategóriája: Humor, Vélemény
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.

1 Response to Kliens típusok

  1. Rimóczi Éva szerint:

    Vannak, akik még nem mentek el Hozzád. Nekik készítetted ezt az írást. 😀
    Volt egy ilyen szövegű pénzintézet reklám. Ez ugrott be. 😀 Bocsi.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..