A kérdőív kiértékelése

Kedves Olvasók!

A múlt héten egy kérdőív formájában kérdeztelek meg Benneteket egy-két általam fontosnak tartott kérdésről a facebook oldal, a blog és egyéb működési területeimmel kapcsolatosan. Nagy meglepetésemre bőven száz fő fölött volt a kitöltők száma – nekik ezúton is köszönöm -, így már arról is képet kaphattam, hogy mik a nektek leginkább tetsző tartalmak. Alább pedig szeretném megosztani a kérdőív kiértékelését, a hozzáfűznivalóimmal együtt.

Kérdőív:

Mit változtatnál a facebook oldalon?

Több asztrológia legyen (52,3%)

OKÉ! Legyen így! Általában napi 4-5 posztot rakok ki az oldalra, tehát heti 28-35 írás van. Ebből eddig 10-15 foglalkozott asztrológiával, többi idézet, vagy egyéb tartalom volt. Szeptember közepétől egy kicsit több lesz az asztrológia. Igyekszem ezek arányát 50% felett tartani.

Örülnél neki, ha a facebook oldalon másokat is bemutatnék?

Igen, de csak asztrológia és ezo-spiri témák legyenek. (53,3%)

Megígérem, hogy lesznek ilyen tartalmak is. Van is pár ötletem, de még meg kell keresnem azokat, akikre gondoltam. Bízom benne, hogy ők is vevők lesznek rá!

Miről olvasnál szívesen a blogban?

Elemzésekről (49,5%)

Tiszta sor. Azt azonban tudnotok kell, hogy ez a leginkább időigényes feladat, illetve azt is, hogy teljes képletkifejtésre a blog keretében nincs lehetőség, így inkább az alanyok bizonyos tulajdonságait és azok asztrológiai leképezését fogom tudni bemutatni.

Érdekességképpen elmondom, hogy a top 10 blogbejegyzés között mindösszesen egy elemzés (Steve Jobs) szerepel. A statisztikák azt mutatják, hogy a humor és a párkapcsolati témák az igazi “olvasómágnes” bejegyzések. De ettől még a szavazás eredményét természetesen tiszteletben tartom.

A hírlevélre feliratkozók között volt egy “titkos” szavazás, ahol Sean Connery-t választották ki a lehetséges 4 jelölt közül, majd a szavazatok 50%-át megszerezve. Így pár héten belül már olvasható is lesz a róla írt bejegyzésem.

Örülnél neki, ha a blogon másokat is bemutatnék, vagy mások írásai is szerepelnének?

Igen, de csak asztrológia és ezo-spiri témák legyenek. (53,8%)

Rendben. Ez ugyanaz a helyzet, mint amit már egy kicsivel feljebb a facebook oldallal kapcsolatosan leírtam.

Ha időnként tartanék asztrológiával, spiritualitással kapcsolatos előadásokat Budapesten, akkor:

Elmennék (82,9%)

Erre nem tudok mit mondani, csak annyit, hogy KÖSZI SZÉPEN!!! 🙂

Mekkora az az összeg, amit szívesen kifizetnél egy előadás belépőjére?

1000-2000 Ft (73,3%)

Rendben. Egy kicsit azért tegyük helyre a dolgokat. Ha mondjuk, összejön 20 ember és 1500 Ft-ot számolunk a belépőre, akkor az 30.000 Ft-ot jelent. Ebből a pénzből a terembérlet és a járulékok kifizetése után bizony nem sok maradna. Éppen ezért vagy találnom kell egy rendkívül olcsó (de azért vállalható) helyet, vagy valami „csomag ajánlatot” kell kidolgoznom, amivel rentábilissá tehető egy ilyen esemény. Rajta vagyok, de kérek egy kis időt! Talán novemberben már lehet belőle valami!

Majd megnézem a horoszkópomban. 😛

Véleményed szerint az elemzések árai?

Korrektek (69,2%)

No komment! 🙂

Mit szólnál, ha többféle elemzésre lehetne jelentkezni?

Érdekel (70,2%)

Rendben. Itt is van már egy csomó kidolgozásra váró ötlet a fejemben. Erre is sort kerítek, legkésőbb 2018 első negyedévében.

Szívesen fizetnél egy „prémium csomagért”, ami az elemzésen felül extra ajándékokat is tartalmaz? (Ettől még a „normál” elemzések is megmaradnának).

Igen, akár plusz 4-6000 Ft-ot is (59,6%)

Akkor részemről ez is eldőlt. Lesz egy többlettartalommal dúsított forma is, ahol többet kaphatsz a pénzedért.

Szívesen kapnál 1-2 havonta hírlevelet az aktualitásokról, a szabad időpontjaimról, az esetleges előadások témájáról, helyszínéről, és egyéb kapcsolódó témákról?

Igen (55,1%)

Az első körlevelet már meg is kapták a feliratkozók! 🙂 De már kialakítás alatt van s szoftveres háttér is, hogy egy fokkal profibb körlevelet tudjak küldeni. A következő előtt majd kiírom a feliratkozási lehetőséget is.

 

Azt hiszem, hogy mindenre reagáltam! 🙂 Ha van bármi kérdésed a fentiekkel kapcsolatosan, akkor akár itt kommentben, emailben, vagy a facebook-on is felteheted! Bízom benne, hogy közösen az egyik legmenőbb asztrológiával foglalkozó csoport leszünk!

Iván

Facebook

www.szemelyeshoroszkop.hu

www.tetovaltasztrologus.hu

A bejegyzés kategóriája: Szolgáltatás, Vállalkozás, Vélemény
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .