Bolygóállások, dimenzióváltás és egyéb baromságok (Ne dőlj be! 2. rész)

Időről időre felbukkan valami bolygóállás kapcsán, hogy itt most, ez azt hozza az emberiségnek, hogy hűűűű meg tyűűűű! Új szintre lép az emberiség, mit tudom én, hogy milyen kapu nyílik meg záródik, és természetesen karmikusan meg aztán olyan lesz, amit a nevezetes 6:3 óta nem láttak az emberek. Akkor most jöjjön ezekről a kicsit sem visszafogott véleményem!

Na kérem szépen! (Besenyő Pista bácsi után szabadon).  Az asztrológusok körében divat lett az az irányzat, hogy próbálnak valamit hozzá tenni a tanhoz. (Pedig ezzel tulajdonképpen elvesznek belőle.) Szerény véleményem változatlan ebben a kérdésben. Valamikor valaki feltalálta a kereket és az azóta is jó úgy, ahogy van. Igazán senki nem tudott az évezredek során hozzátenni. Én valahogy így vagyok az asztrológiával is. Jó nekem úgy, ahogy van! Ez nem azt jelenti, hogy ne lennék nyitott és érdeklődő, de nem dőlök be minden reformernek, aki azt hiszi, hogy ő fingja a passzátszelet.

Éppen ezért állok elhűlve, amikor az hallom, olvasom, hogy valamiféle fényszög kapcsán nyílik valami kapu. Milyen kapu? Hol van az a kapu? Kinél van a kulcsa?

A másik kedvencem a dimenzióváltás. Milyen dimenzió változik? Mire? Mit értünk pontosan a dimenzió kifejezés alatt?

Van itt még egy dolog! Ez pedig nem más, mint a kereslet-kínálat viszonya. Ha kutyát sem érdekelnének ezek a csacsiságok, akkor nem is nagyon lenne értelme mondogatni, de az emberekben van egy vágy, hogy részesei legyenek valami nagynak, valami különlegesnek. Ha már a saját életem tök sivár, akkor legalább azt elmondhassam magamról, hogy akkor élek ezen a planétán, amikor eszméletlen nagy változások zajlanak, tudati, tudattalan és anyagi szinten is. Pedig az igazság az, hogy kurvára nem zajlik semmi olyan, amit ezek a hírnökök mondanak, csak belekapaszkodom a TV híradóba és, ha a világ másik felén születik egy görbe nyakú zsiráf, vagy tombol egy hurrikán akkor pillanatok alatt elő tudok állni egy kész válasszal, hogy ez éppen azért történt, mert X planéta kapcsolatba került Y jeggyel, planétával, állócsillaggal, stb.. Párszáz évvel korábban is történtek ilyen dolgok, de akkor még nem volt CNN és BBC, hogy pillanatokon belül tudósítson ezekről.

Úgy gondolom, hogy mindenkinek van a saját életében elég “megszerelnivaló“. Próbáljunk meg jobban lenni és, ha már az megvan, akkor bátran ki lehet jelenteni, hogy ezáltal a Föld is egy jobb hely lesz.

Iván

Facebook

www.szemelyeshoroszkop.hu

www.tetovaltasztrologus.hu

A bejegyzés kategóriája: Asztrológia, Horoszkóp, Vélemény
Kiemelt szavak: , , , , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..