Jézus horoszkópja

Talán ez az egyik legnagyobb gumicsont a szoba-asztrológusok számára. Én magam is ismerek legalább három változatot. (Természetesen mindhárom az igazi!) 🙂 Valószínűnek tartom, hogy a világban még kering pár tucat Jézus képlet, amelyeknek a készítője is az hiszi, hogy az a tuti. El kell keserítenem azokat, akik nagy megfejtést vártak most tőlem, ugyanis én biztos, hogy nem fogok beszállni a buliba, de igyekszem röviden kifejteni, hogy miért is nem.

A születés ideje:

Ez volna a kiindulási alapja egy képletnek, amit legalább 2-3 órás időintervallumra szűkítve kellene tudnunk, hogy a születési idő korrekcióját elvégezhessük.

Hagyományosan december 24.-re tesszük a születés időpontját, ami azért elég tág időintervallum. )Fontos tudnunk, hogy 0. év nem is volt!)

Valójában az igazság az, hogy még az évet sem tudjuk, nemhogy az órát, percet. A most uralkodó álláspont szerint a kutatók, történészek, hogy I.e. 5-6 környékére teszik a s születés idejét.

Életesemények: Szintén elengedhetetlen lenne a horoszkóp pontosításához. (Ilyenkor egy fordított megfeleltetés zajlik, és nem a horoszkópból próbálnak meg életeseményekre következtetni az asztrológusok, hanem a már megtörtént események mutatóit keresik a születési képletben). Jézus életéről sajnos nem áll rendelkezésere elegendő mennyiségű adat. Megszületett, utána jó sokáig semmi, majd kb. 30 évvel később már mint bölcs, tanító, prédikátor, rabbi bukkant fel. Magyarán nincsen elegendő életeseményünk a pontosításhoz.

Egyáltalán létezett: A mai napig nincs valódi bizonyíték Jézus létezésére. (Kérem, hogy a keresztények most ne húzzák fel magunkat)!

A fenti három dolog szerintem külön-külön is kizárttá teszi, hogy felállítsuk a képletet, de valójában az is megérne egy röpke gondolatot, hogy és akkor mi van, ha sikerül elkészíteni Jézus horoszkópját!? Valójában semmi, de semmi haszna nem lenne!

Így én inkább maradok a XXI. században és várom azok jelentkezését, akik úgy érzik, hogy jól jönne nekik, ha egy kicsit együtt gondolkodnánk az életükön. 🙂

Iván

Facebook

www.szemelyeshoroszkop.hu

www.tetovaltasztrologus.hu

A bejegyzés kategóriája: Asztrológia, Horoszkóp
Kiemelt szavak: , , , , , .
Közvetlen link.

5 Responses to Jézus horoszkópja

 1. Beáta szerint:

  Szerintem ezt nem is kell,hogy tudjuk!!! Jobb ez így!! 🙂

 2. Lona szerint:

  Jézus születését a 3-4 I.e. sz előtti év Szaturnusz Jupiter együtt állása a Kos 0 fokán… Keresd ezt és állíts fel a radix képletét. Vagy ahogyan te látod I. e. 5-6 előtti idő > a Szaturnusz egyébként is az idő ura a csillagos égbolton a naprendszerünkben. 🙂 A kulcs a Kos 0 foka a Szaturnusz és Jupiter együtt állásának. Elnézésed én így tudom! JÉZUS ÉLT. Mint ” tudjuk ” a test halhat meg, de a lélek (alakiak ) tovább élnek, az entitásnak különböző formái létezhetnek az univerzumban. Entitás> OK-fent és OKAINK-bent OKOZAT-lent és KÖVETKEZMÉNY-kint Idő mínusz >1 9 < plusz Tér – / Idejöttem, mielőtt idejöttem volna. / stb. Jézus ÉL!

  • Lona szerint:

   Idő mínusz> 1 > 0 > 9 < plusz tér = pl. 0 — 1 — 4
   ———————————————- 2 — 3 — 7
   ———————————————- 5 — 6
   ———————————————- 8 — – —9

  • Bogár Iván szerint:

   Köszönöm, de dehogy nézek utána. Alapvetően hibás elképzelésnek tartom (ha az írásomból nem derült volna ki) Isten fiának lehetséges képleteit vizsgálni.
   Üdv, Iván

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .