Elkerülhetetlen

Még régebben leveleztem egy kétségbeesett emberrel, akit sikerült az idegbajig paráztatnia egy magát asztrológusnak valló valakinek. Ennek oka egy „elkerülhetetlen” királytrigon volt. A királytrigon az a fényszögsorozat, amikor három planéta is 120° távolságra van egymástól és így egy zárt alakzatot képeznek. Annyiban igaza volt a kóklernek, hogy nem elkerülhető, hiszen ezek bolygómozgások, ami akárhogy is nézem, egy tőlünk független helyzet. Viszont ebben a megfogalmazásban kifejezetten alkalmas riogatásra és pánikkeltésre, hiszen egy az asztrológiában járatlan személy, ettől simán becsinálhat. Pedig kb. akkora súlya van ennek a mondatnak, mint ha én délután 5 órakor egy elkerülhetetlen naplementére figyelmeztetném embertársaimat.

Az már csak hab a tortán, hogy a királytrigont egy egyik legjobb (bár nem szeretem jóra és rosszra osztani a fényszögeket) fényszögnek tartják. Ezzel ijesztgetni valakit nagyságrendileg akkora asztrológiai jártasságot feltételez, amit a sarki közért pénztárosából is simán kinézek.

Ha esetleg Ti is valami elkerülhetetlen dolgot hallotok az asztrológusotoktól, akkor azért kezdjetek egy kicsit gyanakodni.

(Kivéve, ha én mondom!) 😀

Iván

Facebook

www.szemelyeshoroszkop.hu

www.tetovaltasztrologus.hu

A bejegyzés kategóriája: Asztrológia, Horoszkóp
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.

1 Response to Elkerülhetetlen

  1. Lőrinczi Lászlóné szerint:

    😀 “Ha esetleg Ti is valami elkerülhetetlen dolgot hallotok az asztrológusotoktól, akkor azért kezdjetek egy kicsit gyanakodni.

    (Kivéve, ha én mondom!) 😀

    Iván”

    😀 😀 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .