Van választás

 

Mindig, minden esetben. Mégis ez gyakran nem jut eszünkbe. Megyünk a mintáink és az elvárások után, vagy egyszerűen csak félünk elhagyni a már jól ismert utat.

Ez egészen addig nem baj, amíg nem próbáljuk magunkkal elhitetni, hogy minden szuper, és tök jól vagyunk. Ugyanis az élet, sors, Isten (nem kívánt rész törlendő) be fogja nekünk bizonyítani, hogy nem vagyunk jól! Hogyan?

Erre álljon itt egykori asztrológia tanárom Kalo Jenő hasonlata.

A problémákat ő egy fiókos szekrénybe „tette”. Melynek legfelső fiókjában található a probléma a hétköznapok szintjén történő megélésének lehetősége. Amennyiben visszatoljuk ezt a fiókot és nem vagyunk hajlandóak tudomást venni a tartalmáról, akkor hamarosan kinyílik a következő fiók, amiben az adott probléma már fizikai szinten jelentkezik betegség formájában. Erről még mindig lehet „nem tudomást venni” egy darabig, de amikor már az életvitelünket nehezíti meg, akkor kénytelenek vagyunk foglalkozni vele. De általában csak testi szinten tesszük ezt meg. Nem értjük meg a betegségeinket, csak átkozódunk, hogy miért pont én, miért pont most, miért pont ez történik velem, stb. Szóval ezt a fiókot is vissza lehet tolni, de van még egy, ami kinyílhat, de azt már nem tudjuk visszatolni, mert ez nem más, mint a halál.

Írok egy példát a jobb érthetőség kedvéért.

Első fiók: Folyamatosan elnyomnak, nem tudok kibontakozni, és egyre nő bennem a feszültség. Ezt nem vezetem le sehol, hanem elnyomom magamban. (Düh, indulat, tettvágy = Mars)

Második fiók: Magas vérnyomás. A bennem lévő feszültség fizikai szinten jelent meg és nyomja az érfalaimat. (Vér = Mars)

Harmadik fiók: Szívinfarktus.

Persze, ha szeretnénk megérteni, és megoldani a betegségeinket azon túl, hogy gyógyszert szedünk rá, akkor mélyen szembe kell néznünk mindazzal, amivel eddig nem akartunk foglalkozni. Tudom, hogy ez nehéz, de egyáltalán nem lehetetlen. Nem a levegőbe beszélek. Öt évig éltem vérnyomáscsökkentőn. Uff!

Iván

Facebook 

www.szemelyeshoroszkop.hu

www.tetovaltasztrologus.hu

A bejegyzés kategóriája: Asztrológia, Önismeret
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

6 Responses to Van választás

  1. Brün Hilda szerint:

    És rájöttél, hogy a zene jobb mint a bogyó? Ugyanis valóban jó feszültség mérő…

  2. Herman Éva szerint:

    Szia Iván! Kérted, hogy írjak időpont egyeztetés végett. A Kaló Jenő keddi előadásán találkozunk. Február 27-én nincs előadás Jenőnél. Az az időpont nem lenne jó neked? Ha nem, akkor egyeztessünk. Én főleg hétfő délután, pénteken egész napérek rá. Üdv, Éva

  3. Gabi szerint:

    És hogy oldaottad meg a vérnyomással kapcs problémád, mit tettél?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..